Bijles Eindhoven Tarieven
U bevindt zich hier: Home \ Bijles Eindhoven \ Bijles Eindhoven Tarieven

Hoe werkt de 15% korting actie?

ProStudy geeft de hele maand februari 15% korting op alle pakketten! Vul de actiecode ‘februari’ in als je een van de pakket aanschaft en je korting wordt direct verrekend!

Stap 1: Schrijf je in via deze link.
Stap 2: Klik op ‘pakket kopen’ in het hoofdmenu van je account en vul de actiecode in. Je korting wordt direct verrekend. Je betaalt snel en eenvoudig met iDeal.

Alleen voor nieuwe leerlingen:
Stap 3: Voeg een vak toe. Een bijles student neemt binnen 24 uur contact met je op voor een eerste bijles!

Weten wat u betaalt met de 15% kortingscode? Schrijf je gratis in in en vul de actiecode in!

Toegewijde studenten

ProStudy bijles Eindhoven biedt je bijles door gekwalificeerde studenten. Na hun sollicitatie staat hen per vak een test te wachten, waarbij getest wordt of de student wel goed genoeg is om in dat vak les te kunnen geven. Daarnaast zijn alle studenten erg gemotiveerd om met jou aan de slag te gaan!

Gewoon bij je thuis

Al onze bijlessen worden gewoon bij je thuis gegeven. Op deze manier heb jij nog zo veel mogelijk tijd over en kan je dus optimaal je tijd benutten. Ook hierdoor is het voor ons mogelijk om zo voordelig mogelijk te werken. Waarom ver fietsen als wij ook naar jou toe kunnen komen?

Privé les

Bijles bij ProStudy bijles Eindhoven is altijd privé bijles. Je krijgt een persoonlijke student toegewezen die jou bij je huiswerk helpt en je de stof uitlegt.

Weten wat u betaalt met de 15% kortingscode? Schrijf je gratis in in en vul de actiecode in!

Tarieven zonder korting: