Je eerste bijles
U bevindt zich hier: Home \ Bijles Groningen \ Bijles Tarieven Groningen \ Je eerste bijles

Voor veel leerlingen is de stap naar bijles niet niks. Je moet opeens  aan tafel zitten met een oudere student, die je nog niet kent en daarnaast moet hij kunnen uitleggen op een manier die jij prettig vindt. Om de stap voor jou iets kleiner te maken, bieden we een proefles aan. Deze eerste bijles staat in het teken van kennismaking en het ervaren wat een bijles nou is. Jij leert de student kennen en de student jou. Je zult merken dat veel van onze studenten zeer aardig zijn, dus je hoeft je nergens druk over te maken!

Ook krijg je te weten wat allemaal van belang is voor een gestroomlijnde samenwerking. Na deze kennismaking begint de daadwerkelijke proef bijles. Deze proef bijles is niets anders dan een normale bijles, maar dan voor een gereduceerd tarief!

ProStudy heeft het beste met je voor en wil daarom dat je goed met je docent kan opschieten. Ging dat de eerste les nou niet zo goed? Laat het ons dan weten! Dan zoeken we zo snel mogelijk een nieuwe leraar uit. De proefles duurt normaliter 60 min en kost €10 (gelieve dit geld contant aan de student betalen). Schrijf je nu in en je zit al binnen een week met een student aan de tafel!