Bijles van ProStudy

Bijles van ProStudy

ProStudy is in 2010 opgezet door twee studenten die beide bijles gaven. We zijn uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 1000 studenten die graag bij jou thuis komen om je bijles te geven. Honderden leerlingen zijn tevreden met de bijlessen die de studenten van ProStudy hebben gegeven. Wil jij ook bijles van ProStudy? Je kunt je hier inschrijven. Een studenten neemt dezelfde dag nog contact met je op om de eerste bijles te plannen.

Hoe ziet bijles van ProStudy er uit?

Bijles van ProStudy is altijd priveles. Een student komt bij jou thuis of bijvoorbeeld op je middelbare school om je de vakken uit te leggen waar jij moeite mee hebt. Je kunt de student alles vragen en hij zal je alles in jouw tempo uitleggen. Zo besteden jullie meer tijd aan de onderwerpen waar je moeite mee hebt en sla je de onderwerpen die je goed begrijpt over. Aan het eind van de bijles maak je een afspraak met de student wanneer de volgende bijles zal plaatsvinden. De studenten zijn zeer flexibel in hun tijd, zo kan je altijd bijles plannen op momenten dat het jou schikt. Zo biedt ProStudy je altijd bijles op maat.

ProStudy biedt bijles aan in de 11 grote steden van Nederland.

We krijgen veel vraag uit andere steden dan de bovenstaande. We hebben veel tevreden leerlingen en maken daarom uitbreidingsplannen. Deze steden worden ter zijner tijd toegevoegd aan de website.