Bijles Economie
U bevindt zich hier: Home \ Bijles van ProStudy \ Bijles Economie

Economie kan soms lastig zijn. Niet allen het rekenen met geld maar ook het opstellen van balansen veroorzaakt vaak problemen, je bent dus zeker niet de eerste die voor een bijles economie bij ons komt. ProStudy heeft al veel studenten in dienst die graag al jouw vragen beantwoorden. Deze studenten zijn zelf vaak pas net van de middelbare school en weten dus nog goed waar de knelpunten liggen. Daarnaast hebben zij op hun VWO eindexamen minimaal een 8 gehaald voor het vak economie.

Bij ProStudy is een bijles altijd een privé bijles, zodat het goed mogelijk is vragen te stellen tot je het helemaal begrijpt. Het te leren onderwerp wordt in hapklare brokken verdeeld en je op jouw tempo uitgelegd. De student zal duidelijk maken waar de focus punten liggen en wat juist de bijzaken zijn.

Sta je een diepe onvoldoende of heb je enkel een klein zetje in de goede richting nodig, bijles van ProStudy zal zeker je resultaten verbeteren! Wacht niet langer en schrijf je nu gratis in voor een proefles. In deze les zal je kennismaken met je bijles docent en zal je duidelijk worden gemaakt, wat allemaal van belang is voor een gestroomlijnde samenwerking. Klik hieronder en je zit deze week al met een bijlesdocent aan tafel.