Diensten: De diensten van ProStudy
U bevindt zich hier: Home \ Diensten

ProStudy biedt de volgende diensten aan:

Bijles

ProStudy is in 2010 opgezet door twee studenten die beide bijles gaven. We zijn uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 1000 studenten die graag bij jou thuis komen om je bijles te geven. Honderden leerlingen zijn tevreden met de bijlessen die de studenten van ProStudy hebben gegeven. Wil jij ook bijles van ProStudy? Je kunt je hier inschrijven. Een studenten neemt dezelfde dag nog contact met je op om de eerste bijles te plannen. Meer informatie vind je hier.

Hoe ziet bijles van ProStudy er uit?

Bijles van ProStudy is altijd priveles. Een student komt bij jou thuis of bijvoorbeeld op je middelbare school om je de vakken uit te leggen waar jij moeite mee hebt. Je kunt de student alles vragen en hij zal je alles in jouw tempo uitleggen. Zo besteden jullie meer tijd aan de onderwerpen waar je moeite mee hebt en sla je de onderwerpen die je goed begrijpt over. Aan het eind van de bijles maak je een afspraak met de student wanneer de volgende bijles zal plaatsvinden. De studenten zijn zeer flexibel in hun tijd, zo kan je altijd bijles plannen op momenten dat het jou schikt. Zo biedt ProStudy je altijd bijles op maat.

ProStudy biedt bijles aan in de 11 grote steden van Nederland.

We krijgen veel vraag uit andere steden dan de bovenstaande. We hebben veel tevreden leerlingen en maken daarom uitbreidingsplannen. Deze steden worden ter zijner tijd toegevoegd aan de website.

Huiswerkbegeleiding

Heb je moeite met je huiswerk? Heb je geen zin om na een dag school nog huiswerk te maken? Vind jij het moeilijk om je tot je huiswerk te zetten? Doe jij je best maar kom je er gewoon niet uit? Dan is huiswerkbegeleiding de oplossing! ProStudy biedt persoonlijke huiswerkbegeleiding aan, één op één privéles of huiswerkbegeleiding samen met een vriend of vriendin.

Je spreekt met je student af wanneer je huiswerkbegeleiding wilt. De student helpt jou en een vriend/vriendin met jullie huiswerk. Hij of zij let er op dat jullie geconcentreerd bezig zijn en zal jullie motiveren om je huiswerk goed te doen. Wil jij ook huiswerkbegeleiding van ProStudy? Je kunt je hier inschrijven. Een studenten neemt dezelfde dag nog contact met je op om de eerste bijles te plannen. Meer informatie vind je hier.

Examentraining

Ook in 2015 biedt ProStudy weer examentrainingen aan. We herhalen in een lang weekend op locatie alle stof die van belang is voor je tentamen. De weekenden zijn gespreid zodat je voor meerdere vakken examentraining kunt volgen. Meer informatie vind je hier.

Voor scholen

ProStudy gaat graag de samenwerking aan met scholen. We verzorgen alle aspecten van bijles en huiswerkbegeleiding op scholen. Een aantal studenten helpen een groep leerlingen bij alle vakken waarvoor ze huiswerk hebben of graag bijles in willen. De prijzen van gezamenlijke bijles op middelbare scholen zijn een stuk lager dan de individuele bijlessen die ProStudy ook aanbiedt. Mocht u meer informatie willen over het onze bijles en huiswerkbegeleiding voor scholen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bekijk ook de volgende pagina’s