Examentraining Amsterdam
U bevindt zich hier: Home \ Examentraining Amsterdam

ProStudy Bijles Nederland biedt ook dit jaar weer examentraining in Amsterdam aan.

Hoe ziet examentraining in Amsterdam er uit?

Examentraining in Amsterdam wordt gegeven in groepjes van 6 leerlingen. Elk groepje krijgt examentraining van 1 universitaire student die zelf erg goed is in het vak dat hij of zij doceert. De studenten van ProStudy hebben zelf een 8 of hoger gehaald op hun eindexamen of zijn erg goed in een gerelateerde studie. Zo wordt natuurkunde bijvoorbeeld veel gegeven door natuurkunde studenten. De studenten zijn allemaal getest op vakbekwaamheid en hun uitleg vaardigheden.
Je krijgt les uit een speciaal ontwikkeld lespakket. Dit lespakket is speciaal gemaakt om de leerling de stof zo goed mogelijk te laten begrijpen in een examentraining weekend. Het lespakket bevat alle onderwerpen die op het eindexamen worden getest en veel examenopgaven uit voorgaande jaren. Tijdens je examentraining neemt de student de stof met het groepje door. Het lespakket is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Na elk onderwerp dienen diverse opdrachten gemaakt te worden, waarna deze klassikaal worden besproken. Als er vragen zijn legt hij de stof nogmaals uit. Deze aanpak heeft in het verleden bewezen erg effectief te zijn!

Programma examentraining

Het programma voor de examentraining in Amsterdam vindt u in het programma examentraining Amsterdam.

In welke vakken wordt examentraining gegeven?

ProStudy Bijles Nederland biedt examentraining in Amsterdam aan voor 10 vakken. U vindt het overzicht van alle examentraining vakken in Amsterdam hier.

Welke data wordt er examentraining in Amsterdam gegeven?

ProStudy Bijles Nederland biedt examentraining in Amsterdam aan in vier weekenden. U kunt per weekend maar 1 vak volgen. U kunt kiezen uit de volgende weekenden:
– Weekend 1: 12, 13 & 19 April
– Weekend 2: 20, 26 & 27 April
– Weekend 3: 28, 29 April & 3 Mei
– Weekend 4: 1, 2 & 3 Mei
Een overzicht van vakken per weekend vindt u hier.

Waar wordt de examentraining in Amsterdam gegeven?

Alle informatie over de locatie voor de examentraining in Amsterdam vindt u hier. U vindt er een handige routebeschrijvingen en een fotoimpressie van de locatie.

Wat kost een examentraining in Amsterdam?

U vindt hier wat een examentraining in Amsterdam kost. U vindt de kosten voor 1 vak en de kortingen als u een tweede weekend plant, informatie over de annuleringsverzekering en informatie over hoe en wanneer u het inschrijfgeld moet betalen.

FAQ

Heeft u vragen over de examentraining in Amsterdam? Bekijk dan de Examentraining FAQ pagina. Indien uw antwoord hier niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van examentraining in Amsterdam op een rij:

– Kleine groepjes van 6 leerlingen
– Bekwame universitaire studenten geven examentraining.
– Speciaal ontwikkeld lespakket
– 4 weekenden waarin examentraining wordt gegeven
– Betaalbare prijs
– Uitstekende locatie

Ervaringen van scholieren die in 2013 examentraining hebben gevolgd

Benieuwd wat de leerlingen die afgelopen jaar examentraining hebben gehad van de examentraining vonden? Bekijk de Examentraining Reviews.

Schrijf je nu in voor de examentraining in Amsterdam:

Informatie voor docenten voortgezet onderwijs

Bent u docent aan het voortgezet onderwijs? Bekijk dan de informatie voor docenten van het voortgezet onderwijs. Hier vindt u alle informatie die voor u relevant is en kunt u kosteloos een poster aanvragen voor in uw klaslokaal.

Examentraining geven

ProStudy is altijd opzoek naar gedreven en bekwame studenten die examentraining kunnen geven. Je kunt hier solliciteren voor examentraining.