Over Ons

ProStudy bijles Nederland is in 2011 opgericht als ProStudy bijles Groningen door twee studenten die jaren bijles hebben gegeven en dit erg leuk vonden. Door de jaren heen kwamen zij er achter dat de stof op veel scholen omslachtig wordt aangeleerd en dat bijlessen erg duur zijn. In onze visie moet dit anders. Wij bieden kwalitatief hoogstaande bijlessen aan zonder het winstperspectief, maar vanuit de optiek dat leerlingen hun cijfers kunnen verhogen door vanuit een ander perspectief naar de stof te kijken. Leraren geven vaak les in een onbegrijpelijke taal en hebben weinig tijd om het persoonlijk nog eens goed uit te leggen. Dit willen wij veranderen met betaalbare bijlessen en huiswerkbegeleiding van een universitaire student.
Omdat er veel vraag is naar kwalitatief hoogstaande bijlessen voor een betaalbare prijs is ProStudy bijles Groningen per 1 september 2013 uitgegroeid tot ProStudy bijles Nederland, een landelijk bijles bedrijf dat in 11 grote steden kwalitatief hoogstaande bijlessen binnen Nederland aan middelbare scholieren geeft. ProStudy werkt enkel met universitaire studenten en geeft daarom alleen bijles in steden die een universiteit herbergen.

Waarom Universitaire Studenten?

Onze universitaire studenten weten nog goed hoe het voelt om op de middelbare school te zitten maar staan inmiddels ver boven de stof. Zij nemen in een bijles de stof in jouw tempo met je door en rijken je de handvatten aan om je de stof sneller eigen te maken. Er worden hoge eisen gesteld aan onze studenten.

  • Al onze studenten volgen een universitaire opleiding.
  • Alle studenten hebben een 8 of hoger gehaald op hun eindexamen in het vak waarin zij bijles geven.
  • Al onze studenten zijn toegewijd en gemotiveerd om uw kinderen naar goede resultaten te helpen

Meer informatie?

Meer informatie over bijles
Meer informatie over huiswerkbegeleiding
Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.